İletişimde Kalın

Sitede Arama Yap

Çözüm

Twitter takipçi arttırma | Retweet arttırma

Sosyal medya uygulamalarında takipçi arttırma ve popüler olma her geçen gün daha değerli hale geliyor. İnternet reklamcılığı yada sosyal medya uzmanlığı çağımızın en iyi gelir kaynakları arasında yer alıyor. Twitter’da daha yüksek takipçi sayılarına ulaşmak ve daha fazla etkileşim almak için uygulamanız gereken bazı püf noktaları bu makalemizde paylaşacağız.

Twitter diğer sosyal medya platformlarına göre çok daha aktif bir kitle tarafından kullanılıyor. Twitter üzerinde takipçilerden etkileşim almak diğer sosyal ağlara göre daha kolay diyebiliriz. Bu noktada twitter paylaşımlarınız çok büyük önem taşıyor. İlgisiz içerikli yada uzun uzun atmış olduğunuz tweet binlerce kişi tarafından görülse de çok az etkileşim alabilirsiniz.

Twitter’da yapılan en büyük hatalardan bir tanesi de yanlış etiketlemedir. Genel olarak atılan tweet etiketleri kontrol edildiğinde popüler etiketlerin içerikle alakasız olarak eklendiği ve yüksek görüntüleme sayılarına ulaşılsa da etkileşimlerin çok az kaldığı gözlemlenmektedir.

Twitter’da daha fazla takipçi kazanmak ve popüler olmak istiyorsanız takipçi kasma programlarından öncelikle uzak durmalısınız! Bu tarz takipçi kasma programı adı altında kullanılan uygulamalar hesabınızı kaybetmenize neden olacaktır. Bu programlar yerine Twitter kodları yardımı ile toplu takibe takip yapabilirsiniz. Biraz yavaşta olsa takibe takip yöntemi size takipçi kazandıracaktır.

Advertisement. Scroll to continue reading.

İlk aşamada Twitter takipçi sayınıza takılmayın 100 bin takipçisi olan hesap bazen 10 bin takipçisi olan hesaptan daha az etkileşim alabiliyor. Kaliteli içerik paylaşımına önem verin.

Twitter takipçi arttırma | Retweet arttırma

Twitter’da hangi konuda paylaşım yapılmalıdır? Twitter çok farklı ilgi alanlarına sahip milyonlarca aktif kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Son zamanlarda mizah içerikleri diğer konulara göre çok daha fazla etkileşim alsa da her konuda popüler bir twitter hesabı oluşturabilirsiniz. Bu yüzden kendinize en çok güvendiğiniz ve gerekli bilgiye sahip olduğunuzu düşündüğünüz bir alanda paylaşımlar yapmalısınız.

[affiliate_news id=”13214″]

→ Kullanıcı adı seçimi nasıl yapılmalıdır? Twitter’da kullanıcı adı seçimi diğer sosyal ağlara göre daha az önem arz ediyor. Takipçiler daha çok paylaştığınız içeriğin kalitesini değerlendiriyor. Yinede akılda kalıcı yada merak uyandırıcı bir kullanıcı adı diğerlerine göre daha iyi olacaktır. Tabi ki farklı bir platformda zaten tanınmış bir kişiyseniz kendi adınızı kullanmanız daha etkili olacaktır. Kullanıcı adı seçimi daha sonrada değiştiğinden yola farklı bir kullanıcı adı ile çıkabilirsiniz.

→ Twitter’da sizi neden takip etsinler? İlk olarak Twitter profil sayfanızı düzenleyin ve gelecek paylaşımlar ile alakalı ziyaretçileri bilgilendirin. Takipçiler bir paylaşımı beğendiklerinde sizi takip ediyorsa bunun sebebi bir sonraki paylaşımınızı merak etmeleridir. Paylaştığınız içerikler ve kendiniz hakkında güzel bir profil sayfası hazırlamanız daha hızlı takipçi arttırmanızı sağlayacaktır.

Advertisement. Scroll to continue reading.

→ Etiket seçimi nasıl yapılmalıdır? Takipçi kazanmanın ve yüksek beğeni sayısına ulaşmanın en etkili yöntemi doğru etiketleme yapılmasıdır. Paylaşımlara eklediğimiz etiket ve açıklamalar attığımız tweet’lerin daha fazla kişiye önerilmesinde çok etkilidir. Diyelim ki popüler bir hesap tweet attı ve benzer bir etiketi kendi paylaşımınız altında sizde etiketlediniz. Aynı etiket grubunda sizin paylaşımınız da yer alacağından normal oranlara göre çok daha fazla görüntülenme olacaktır. İçeriğiniz ilgi çekici ise aynı oranda etkileşim almanızda mümkündür.

Twitter etiketlerini kullanırken kullandığınız etiketin paylaşımınız ile alakalı olmasına önem göstermelisiniz. Yüksek görüntüleme değil etkileşim sizi popüler hale getirecektir.

Twitter’da genel olarak;

→ Hesabınıza benzer hesapları takibe alın.

→ Daha fazla kişi takip edin.

Advertisement. Scroll to continue reading.

→ Çok uzun tweet atmayın.

→ Belirli periyotlarda mutlaka paylaşım yapın hesabınız aktif olsun.

→ Tweetlerinize yapılan yorumları karşılıksız bırakmayın.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Çekilişlerine katılım sağlamak, yeni listelenecek kripto para incelemeleri ve sıcak gelişmelerden herkesten önce haberdar olmak için Twitter ve Telegram'dan bizi takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Okunanlar

İlgili Yazılar