İletişimde Kalın

Sitede Arama Yap

Kripto

Bancor (BNT) coin nedir?

Okuma süresi: < 1 dakika

Bancor, “yeni nesil kripto para birimlerini” yönetmek üzere inşa edilmiş standart bir sistemdir. Standart dahili fiyat keşfi sağlar ve akıllı sözleşmeli blok zincirlerdeki simgeler için bir likidite mekanizmasına sahiptir. Temel olarak, akıllı kontrat tabanlı kripto para birimlerini daha kullanışlı ve pratik hale getirmeyi hedefliyorlar.

Nihayetinde Bancor Protocol, herkesin bir simge oluşturması ve bir crowdsale başlatması kolaylaştırır. Ethereum ve onu kullanan para birimleri gibi akıllı sözleşme tabanlı blok zincirlerin kullanılabilirliğini büyük ölçüde artırır. Tamamlayıcı para birimleri, kripto ETF’ler ve yüksek derecede likid kripto para birimleri gibi şeylerin yaratılmasına izin verir.

Bunu göz önüne alarak, iddialı projenin arkasındaki bazı özelliklere daha yakından bir göz atalım.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bancor Özellikleri

Yukarıda belirtildiği gibi Bancor, akıllı sözleşme blok zincirlerinde belirteçlerin verimliliğini ve kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarmak üzere tasarlanmış bir protokoldür. Platformun temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

Sürekli Likidite: Dijital paralar, akıllı sözleşmeler yoluyla her zaman herkes tarafından satın alınabilir veya tasfiye edilebilir.

Geriye Dönük Uyumluluk: Bancor, mevcut herhangi bir ERC20 standart jetonu için likidite ve asenkron fiyat bulma imkanı sunar.

Karşı Taraf Riski Yok: Paranızı akıllı belirteçler arasında dönüştürmek için paranızı bir borsaya yatırmanıza gerek yoktur.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Düşük Oynaklık: Rezervler akıllı belirteçlere önemli piyasa derinliği verir, bu da şifreleme piyasalarında daha düşük oynaklık anlamına gelir.

Bancor Network Token nedir?

Bancor Network Token, ekosistemin önemli bir parçasıdır.

Akıllı belirteçler başlangıçta Ethereum ağında konuşlandırılacak akıllı sözleşmeler kullanılarak uygulanır. Bancor Network Token’leri ERC20 ve EIP228 ile uyumludur. Zamanla, protokol daha akıllı belirteçler için daha fazla esneklik, daha iyi blok zincir uyumluluğu ve artan güvenlik sağlamak amacıyla ilave standartlar içerecek şekilde gelişecektir.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Yazılar