Kapat

Bitmoji Hesap Silme!

Anasayfa
Çözüm Bitmoji Hesap Silme!

Bitmoji, kişiye özel emoji oluşturmak için kullanılan popüler bir uygulama olarak bir kaç yıl önce kullanıma sunulmuştur. Snapchat ile doğrudan bağlantı kurulmasına olanak tanınan Bitmoji uygulaması popülerliğini her geçen gür arttırıyor.

Bitmoji, isterseniz sadece selfie kamerası yardımı ile sizinle özdeşleşen sıfırdan bir karakter oluşturmanıza, ek olarak yüz yapısı, gözler, kaşlar, saçlar, yanaklar, ağız, burun, aksesuar ve daha birçok fiziksel özelliği seçerek kendinize özel bir karakter yaratabilmenize olanak sağlıyor.

Oldukça popüler kişisel emoji uygulaması olan Bitmoji uygulamasını denediniz ancak hoşunuza gitmedi ve silmek mi istiyorsunuz? Uygulamayı telefonunuzdan kaldırabilirsiniz ancak bu durumda profiliniz hala Bitmoji ile oluşturduğunuz karakterleri sunucularında saklanmaya devam eder. Peki Bitmoji hesap silme işlemi nasıl yapılıyor? Snapchat uygulamasında paylaşılan Bitmoji kalıcı olarak nasıl silinir?

Bitmoji hesap silme ve geçmişi silme işlemleri aynı menüden yapılmaktadır. Bitmoji uygulamasında Hesabım menüsünden geçmiş verilerinizi indirebilir, geçmişinizi silebilir yada hesabınızı kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.

Bitmoji Hesap Silme

→ Öncelikle Bitmoji uygulamasını açıyoruz

→ Uygulamada sol üst köşedeki Dişli Çark ( Ayarlar ) simgesine tıklıyoruz

→ Açılan menüde alt kısımdaki Hesabım sekmesine tıklıyoruz

→ Son olarak açılan ekranda en alttaki Hesabı Sil seçeneğini tıklıyoruz. ‘ Hesabını silersen avatar’ın da kalıcı olarak silinecek ‘ SİL diyoruz.

Bu işlem sonucunda hesabınızda kayıtlı olan tüm bilgileriniz, Bitmoji ve Avtarlar silinecektir. Bitmoji hesabı kalıcı olarak silindiğinde kesinlikle geri alınamamaktadır. Bitmoji hesabınızı sildikten sonra kurtarma gibi bir durum maalesef bulunmamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir