Kapat

Zenly Hayalet Modu Nasıl Açılır/Kapatılır?

Anasayfa
Çözüm Zenly Hayalet Modu Nasıl Açılır/Kapatılır?

Konumunuzun paylaşımını kısa bir süreliğine durdurmak mı istiyorsunuz? Hayalet Modunu aktif ederek bunu kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Hayalet Modunu aktif etmek için:

  1. Profilinize gidin.
  2. Sağ üst köşedeki hayalet simgesine dokunun. 👻
  3. Fotoğraflarına dokunarak bir veya daha fazla arkadaşınızı seçin ve ardından sayfanın üstündeki “Bulanık” veya “Dondurulmuş” seçeneğini seçin.
  4. Benzer şekilde, “Tümünü seç” butonuna dokunduktan sonra istediğiniz modu seçerek tüm arkadaşlarınız için belirlediğiniz modu ayarlayabilirsiniz.

Benzer şekilde eğer bazı arkadaşlarınız için Hayalet Modunu kapatmak isterseniz yukarıdaki işlemleri tekrarlayarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu sefer “Kesin” modunu seçmeniz gerekiyor.

Hayalet Modu değişikliklerinin geçerli olması için çevrimiçi olmanız gerektiğini unutmayın. Eğer bu değişiklikleri çevrimdışıyken yaparsanız, çevrimiçi olana kadar değişiklikler geçerli olmamaktadır.

Zenly son günlerde oldukça popüler olarak Google Play ve App Store listelerinde üst sıralara yükselmişti. Uygulama en yakın arkadaşların birbirlerinin konumunu gerçek zamanlı olarak takip etmesini sağlayarak gerçek hayatta plan yapmayı kolaylaştırıyor. Ancak konum paylaşımının tehlikelerinden dolayı insanlar bazı güvenlik endişeleri yaşıyor. Oluşturduğunuz hesabı silmek için rehberimize göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir