Kapat

Zenly Hesabı Nasıl Silinir?

Anasayfa
Çözüm Zenly Hesabı Nasıl Silinir?

Zenly Nedir?

Snapchat ekibi tarafından geliştirilen Zenly, en yakın arkadaşlarınızla konumunuzu paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Uygulamada bulunan harita üzerinde arkadaşlarınızın ve ailenizin nerede olduğunu görebilir ve böylece kolay bir şekilde gerçek hayatta etkileşime geçebilirsiniz.

Uygulama konum paylaşımının sadece yakın kişiler arasında kalmasını gerektirdiğinden dolayı “Best Friends Only” yani “Sadece En Yakın Arkadaşlar” sloganı ile yola çıkmıştır.

Uygulamayı yüklediniz ancak beğenmediniz ve hesabınızı silmek mi istiyorsunuz? Aşağıdaki adımları takip ederek Zenly hesabınızı nasıl sileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Zenly Hesabı Nasıl Silinir?

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip edin.

  1. Profil sayfanıza gidin ve ayarlar simgesine dokunun. ⚙️
  2. “Bize ulaşın” seçeneğine dokunun ve çıkan sayfada bir kez daha “Bize ulaşın” seçeneğine dokunun.
  3. “Hesabı sil” seçeneğine dokunun.
  4. İşlemi doğrulamak için yönlendirildikten sonra hesabınız başarılı bir şekilde silinecektir.

Doğrulama işleminden sonra hesabınız anında dondurulur. Arkadaşlarınız konumunuzu göremez ve size ulaşamazlar. Hesabınız 30 günlük sürecin sonunda tamamen silinir.

Bu 30 günlük süreç boyunca hesabınıza giriş yaparak Zenly hesabınızı tekrar aktifleştirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir