İletişimde Kalın

Sitede Arama Yap

Çözüm

Facebook Gizli Profil ve Fotoğrafları Görme!

Facebook eçtiğimiz yıl yaptığı bir güncelleme ile gizli profillerin bir takım bilgilerive resimlerine erişim imkanı sağlamıştı. Bu güncelleme ile gelen yeniliği kullanmak için bir kaç adıma ihtiyacımız bulunmaktadır. Basitçe Facebook'da gizli profillerdeki fotoğraf ve bilgilere nasıl erişeceğinizden bahsedeceğiz.

Facebook bu özelliği şuan için ingilizce olarak sunmaktadır. Bu yüzden sayfada ilk olarak yapmanız gereken değişiklik Facebook'u ingilizce yapmaktır.

→ Sayfayı biraz aşağıya çekin

→ Sağ alttaki Türkçe dil seçenğini English olarak ayarlayın

Advertisement. Scroll to continue reading.

→ Tamam dediğinizde sayfa ingilizce olacaktır.

Daha sonra Facebook arama çubuğuna aramak istediğiniz kritere göre aşağıdaki cümleleri yazmanız yeterli olacaktır. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kelimelerin sonuna kırmızı ile belirtilen kısımlara profil ismini ve soyismini eklemenizdir.

Gizli Hesaptaki Kişinin Resimlerine Erişmek İçin  →  Photos of İsim Soyisim 

Gizli Hesaptaki Kişinin Arkadaş Listesi    → Friends of İsim Soyisim

Kişinin Beğendiği Tüm Resimler → Photos of İsim Soyisim likes

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kişinin Beğendiği Sayfalar →  Pages of  İsim Soyisim likes

 

Facebook gizli hesapları görüntüleme, Facebook gizli profil nasıl açılır, Facebook kapalı profillere erişim nasıl sağlanır, Facebook gizli profil arkadaşları görme, Facebook gizli profildeki resimleri fotoğrafları görme, Facebook kime yorum yapıldığını görme, Facebook gizli profil arkadaş listesi nasıl görüntülenir, Facebook gizli hesap nasıl açılır, Facebook gizli profil nasıl görüntülenir, Facebook gizli profildeki bilgiler nasıl bulunur?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Çekilişlerine katılım sağlamak, yeni listelenecek kripto para incelemeleri ve sıcak gelişmelerden herkesten önce haberdar olmak için Twitter ve Telegram'dan bizi takip edebilirsiniz.

2 Yorum

2 Comments

  1. elif

    Temmuz 30, 2018 at 8:17 pm

    bir site var senin yerine sürekli profili kontrol ediyor ve eğer profiln gizliliği kalkarsa bütün medyayı indirip sana mail olarak gönderiyor, ben kendi instagramım üzerindende denedim çalıştı mail olarak gönderdi benim hesabımı şimdi stalklamak istediğim kişileri ekledim bekliyorum bakalım sitenin ismi innstalker

    • Hasan YILDIRIM

      Şubat 27, 2019 at 10:32 am

      merhaba
      beni rahatsız eden bir facabook kullanıcısı var sadece bir telefon veya mail adresine ulaşmayı istiyorum. bu program yardımcı olur mu? olursa kullanımını paylaşabilier misiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Okunanlar

İlgili Yazılar