İletişimde Kalın

Sitede Arama Yap

Kripto Para

STI Coin Nedir? | Seek Tiger Nedir? | STI Coin Hakkında Bilgiler

1946’da ilk elektronik bilgisayar doğduğunda, her sıradan insan, sanal alanın büyük bir potansiyelin olduğu uçsuz bucaksız bir dünya olduğunu fark etti.

Yıllarca süren bilimsel ve teknolojik gelişmeden sonra, insanlar ve sanal alan, bilgi devrimi (5g / 6g), İnternet Devrimi (Web3.0), yapay zeka devrimi, özellikle oyun motoru da dahil olmak üzere sanal gerçeklik teknolojisi devriminin başarıları dahil olmak üzere sayısız teknolojik devrim yaşadı.

Bilgi bilimi, kuantum bilimi, matematik ve yaşam bilimlerinin etkileşimini tetikleyen ve geleneksel felsefe, sosyoloji ve hatta beşeri bilimler sisteminin atılımını teşvik eden sanal alanda beklenmedik değişiklikler meydana geldi. Blok zinciri teknolojisi başarıları da dahil olmak üzere tüm dijital teknolojileri içeriyor ve dijital ekonominin dönüşüm modunu zenginleştiriyor.

Günümüz çağında sanal uzayın açıklamalı bir adı “Metaverse” vardır. “Metaverse” kelimesi ilk olarak Neil Stephenson’un 1992’de yayınlanan bilimkurgu ‘Snow Crash’te ortaya çıktı ve fiziksel dünyadan ayrılmış, ancak her zaman çevrimiçi olan, insanların içinde avatarlar olarak özgürce yaşayabileceği paralel bir dijital dünyaya atıfta bulundu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Metaverse Nedir?

Metaverse, her zaman çevrim içi sanal ortamdan oluşan bir ağdır. Bu ağda, insanlar sanal avatarları çalıştırırken başkalarıyla ve sayısallaştırılmış nesnelerle etkileşime girebilir, sürükleyici sanal gerçekliği deneyimleyebilir ve büyük ölçekli çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunları ve ağlarının birleşimini hissedebilir.

Meta evren, herhangi bir kısıtlama ve kısıtlama olmaksızın gerçek dünyanın dijital bir aynası olarak hayal edilebilecek, paylaşılan ve kalıcı bir sanal alanı da ifade edebilir.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg bir keresinde meta tanımının “Bu, yalnızca içeriğe göz attığınız değil, aynı zamanda içinde de gezindiğiniz, yeniden yapılandırılmış bir internettir” demişti.

Meta evrenin gelişiminde zincir oyun, konseptini deneyimlemek ve meta evren dünyasını oyun yolunda göstermek için mükemmel bir taşıyıcıdır. Ardından blockchain teknolojisi entegre oyunu keşfedildi ve zincir oyunundaki NFT, endüstrideki insanlar tarafından meta evrenin gizemli kapısını açmanın anahtarı olarak kabul edildi. NFT, zincir oyun arayüzü aracılığıyla sanal sosyal ağların meta evren dünyasına girebilir ve tüm NFT’ler meta evrene girebilir ve meta evrenle rüya gibi bir bağlantıya sahip olabilir.

Seek Tiger Nedir?

Merkezi olmayan bir zincir oyun toplama platformu olan Seek Tiger, merkezi olmayan NFT ticaretinin meta evren ekosistemi de dahil olmak üzere küresel kullanıcılar için akıllı sözleşme kısıtlamalarını ve Dao oylama yönetimini entegre ederek Web 3.0 konseptine dayalı bir GameFi zincir oyun toplama platformu oluşturmaya kararlıdır. çapraz zincir entegrasyon sistemi. GameFi zincir oyun toplama platformu, esas olarak oyunculara çapraz zincir toplama oyun ortamı sağlamaktan sorumludur. Oyun varlıklarının dolaşımını ve yaratıcıların ve yatırımcıların sanal sosyal ağlarını gerçekleştirmek için merkezi olmayan NFT ticareti. Potansiyel zincir oyun kuluçkasına yardımcı olur.

Advertisement. Scroll to continue reading.

SEEK TIGER’ın devasa meta kozmik ekosistemine dayanan SEEK TIGER, güçlü bir ekonomik merkezcil kuvvet oluşturabilir, zincirleme oyunun iç ihtiyaçlarını karşılayabilir ve bir iç ekonomik döngü oluşturabilir. SEEK TIGER, en çok tanınan merkezi olmayan topluluk özerkliği (DAO) kavramını benimser.

SEEK TIGER, Gizemli kutu, dijital kaplan ve DAO kombinasyonuna öncülük ederek kullanıcılara ilginç bir NFT + DAO + GAMEFI meta evren ekolojisi sunuyor. Burada herkes kendi projelerine sahip olabilir veya kendi projelerine başlayabilir; NFT’ler ekosistemde basılabilir ve takas edilebilir. Oyuncular ayrıca benzersiz oyun içi varlıkları önceden satarak para toplamak için oyun geliştiricileri seçebilirler.

SEEK TIGER, hem geliştiricilere hem de oyunculara, tüm kullanıcılar için ilginç deneyimler sağlayan kullanımı kolay bir oyun toplama platformu sağlar. GAMEFI ekolojisinin gelişimini teşvik edin ve SEEK TIGER DAO, gelişmeyi teşvik etmek için kararlar ve eylemler alır ve herkesi inşa etmeye, yönetmeye ve paylaşmaya teşvik eder.

SEEKTIGER’İN Özellikleri ve Avantajları

  • Varlık Güvenliği: Kullanıcının oyun varlıkları zincirlendikten sonra, operatör bunları istediği zaman kontrol edemez ve kötüye kullanamaz ve varlıklar, sunucu arızası veya operatörün kaçması nedeniyle kaybolmaz.
  • Şeffaf Süreç ve Açık Kurallar: Süreç ve kurallar, opaklık ve güven sorunlarını çözmek için manuel operasyondan daha fazla programın uygulanmasına emanet edilir.
  • Daha Yüksek Getiri Oranı: Otomatik sürecin uygulanmasından sonra, işletme maliyetini etkili bir şekilde azaltabilen ve kullanıcılara daha yüksek getiri oranı sağlayabilen bazı ara bağlantılar atlanır.
  • Daha Büyük Pazar: Geleneksel oyun endüstrisi, katılım ve uzlaşma için yasal para birimini kullanır. Bölgesel yasal para birimi ve politika farklılıkları nedeniyle, kullanıcıların katılımı sınırlıdır ve zincirleme oyunun sınırları yoktur. Tüm dünyada dolaşabilir ve daha fazla bölgedeki kullanıcıların birlikte katılmasına izin verebilir.
  • DAO: Bağımsız zincir oyunların derinlemesine araştırılmasına ve geliştirilmesine dayanan web3.0 tabanlı DAO zincir oyun toplama platformu oluşturmak, bireysel veya takım oyunu geliştiricilerini aktif olarak entegre etmek, daha zengin blok zincir oyunları tanıtmak ve çeşitlendirilmiş zincir oyun hizmetleri sağlamak DAO üyeleri için.
  • Zengin Oynama Yöntemleri ve Zenginlik Takdir: Diğer oyunların tekli oynama yöntemlerinden farklı olarak, SEEK TIGER temasıyla, süreçte zenginliğin sürekli olarak takdir edilmesini gerçekleştirebilecek zengin oyun yöntemlerine sahip bir dizi oyun piyasaya sürüldü. oyunları deneyimlemek ve bilinmeyen alanları keşfetmek.

STI Coin Nedir?

STI, dijital varlıkların ve gerçek varlıkların, Zincir Kimliğinin ve gerçek kimliğin özgünlüğünü ve tutarlılığını sağlamak için sanal dijital varlıkları ve gerçek varlıkları teknoloji aracılığıyla birbirine bağlayacaktır. Kullanıcılar tarafından sahip olunan ve oluşturulan “Metaverse”i sanal gerçeklik aracılığıyla sürükleyici bir şekilde keşfedin. SEEK TIGER meta evren sisteminde herkesin fayda ve eğlence elde etmesini sağlayın.

Bir BEP-20 kripto para birimi olan STI token maksimum arz miktarı 1.000.000.000 jeton olarak sabitlenmiştir.

Advertisement. Scroll to continue reading.

STI Coin Nasıl Alınır?

STI token satın almak için Gate.io borsasına bağlantıdan komisyon indirimli olarak kayıt olabilirsiniz.

Çekilişlerine katılım sağlamak, yeni listelenecek kripto para incelemeleri ve sıcak gelişmelerden herkesten önce haberdar olmak için Twitter ve Telegram'dan bizi takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Okunanlar

İlgili Yazılar

Kripto Para

SATS, Binance’te listelendiğinin duyurulmasından bu yana işlem hacmi ve sahiplerinin ilgisindeki artışla %155 büyüme kaydetti.  Binance’in geri sayımına göre SATS, 1 saat 15 dakika içinde Binance’te...

Kripto Para

TerraUSD (USTC), Terra blok zincirinin merkezi olmayan ve algoritmik stablecoin’idir. Değeri ABD Dolarına sabitlenmiş, ölçeklenebilir, getiri sağlayan bir madeni paradır. TerraUSD, Terra topluluğuna değer sunmak ve Dai gibi...

Kripto Para

SAIL, Solana’da inşa edilen yeni bir ekosistemin ana hizmet belirteci olacak. gSAIL, dSAIL, vSAIL ve nSAIL için kullanılacaktır. SAIL’i tutmak, tüm SAIL ekosistem platformunda daha fazla...

Kripto Para

NADA Protocol Token, dünyanın en iyi 100 oyun geliştiricisinden biri olan NADA digital Co., Ltd. tarafından geliştirilen ve sağlanan blockchain tabanlı NFT mobil oyunlarının...