İletişimde Kalın

Sitede Arama Yap

Çözüm

HOLLA Hesap Silme | Delete Account

Holla Uygulaması, rastgele insanlarla görüntülü sohbet yapılmasına olanak sağlayan bir  platform olarak popülerliğini sürdürüyor.  Google Play ve App Store üzerinden 10 Milyon’dan fazla indirilen uygulama herkes tarafından beğenilmeyebiliyor.  Holla uygulamasını denediniz ancak hoşunuza gitmedi ve silmek mi istiyorsunuz?

Popüler uygulamayı deneme amacı ile telefonuna yükleyen daha sonra memnun kalmayan ve silmek isteyen kullanıcılar için bu makalemizde Holla hesap silme konusuna açıklık getireceğiz. Holla uygulamasını telefonunuzdan kaldırmanız hesabınızı platform üzerinden tamamen silmez. Holla uygulamasını kaldırmadan önce hesap ayarlarınızdan Holla hesabınızı silmeniz gerekmektedir.

Holla Hesap Silme

İlk olarak silmek istediğimiz Holla hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

→ Uygulama açık konumdayken Profil Sayfanıza gidin

→ Sol Üst köşedeki Ayarlar ‘Dişli Çark’ simgesine tıklayın

→ Menüden Holla Hakkında ‘Holla About’ seçeneğine tıklayın

→ Açılan menüde en alttaki Hesabı Sil ‘Delete Account’ seçeneğini seçin

→ Karşımıza Holla Hesap Silme yönergeleri çıkacaktır.

[infobox color=”#dd4f4f”]Hesap güvenliğinizi daha fazla korumak için güvenlik önlemlerini ve gizlilik politikasını güncellediniz. Artık hesabınızı silebilirsiniz.Hesap silme işlemi, hesap silme isteğini gönderdikten 30 gün sonra başlayacaktır. Bu süre zarfında hesabınız erişimi olmayan bir devre dışı bırakılmış durumda tutulacaktır. Bu 30 gün zarfında hesabınızın silinmesini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Hesabınız 30 gün sonra kalıcı olarak silinecek.[/infobox]

→ Hesap silme yönergesinin en altında bulunan Hesabımı Sil ‘Delete my account’ seçeneğine tıklayın.

→ Son olarak Neden holla hesabınızı silmek istiyorsunuz? sorusuna kendinize göre bir cevap verin ve tekrar Hesabımı Sil ‘Delete my account’ seçeneğini tıklayarak hesap silme işleminizi başlatın.

Hesabınız 30 gün içerisinde iptal etmemeniz durumunda kalıcı olarak tamamen silinecektir. Bu süre içerisinde hesabınızın silinmesini iptal etmek isterseniz aynı menüden hesap silme işlemini iptal edebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Yazılar